Blogi

Kuinka Convolutional Neural Network toimii?

Näkökulma tekoälyprojektin ROI:lle

Tekoälyn suorituskyky liiketoiminnassa

Business-esimerkki neuroverkon käyttämisestä

Kuinka neuroverkko toimii?

 

Tekoäly on valmis bisnekseen – mutta onko bisnes valmis tekoälyyn?

On hämmästyttävää, miten yksinkertaisesta asiasta tekoälyssä on loppujen lopuksi kyse. Tekoälyn teoreettinen tausta on helposti ymmärrettävää ja järkeenkäypää. Hyvin monet ihmiset pystyvät sisäistämään nämä asiat nopeasti, minkä vuoksi kehitys menee kovin nopeaa eteenpäin. Toisaalta myös tekoälysovellusten kehittäminen tai käyttöönotto onnistuvat kohtuullisilla investoinneilla. Miksi kuitenkin tekoälysovellusten käyttöönoton pohtimiseen valjastetaan jopa tekoälykomiteoita ja erilaisia asiantuntijaraateja?

Lue lisää…
Tekoäly vs. ihminen- yhdessä enemmän!

helmikuu 26, 2018

Tekoälyn mahdollistamia sovelluksia uutisoidaan päivittäin. Vaikka tekoälyn käyttömahdollisuudet ovat vaikuttavia, tulee tunnistaa myös tekoälyn rajallisuus. Kone oppii itse Tekoälyn toiminnan ymmärtämisen kannalta olennaisinta on ymmärtää


Lue lisää

 

Koulutamme

Tekoäly tutuksi

Tekoälyn Starttipaketti – verkkokurssi.

n.55 min

Tuntuuko sinustakin, ettet oikein tiedä, mistä tekoälyssä on kyse? Mitä se tarkoittaa ja miten sitä voidaan hyödyntää? Mistä oikein aloittaisit?

Ainutlaatuinen, noin 55 minuutin mittainen, tiivis paketti tekoälyn tärkeimmistä osa-alueista selkokielisesti kerrottuna. Saat yleiskäsityksen siitä, mitä tekoäly on, miten se toimii ja miten sitä voidaan hyödyntää liiketoiminnassa.

Tilaa

Haltuun

Tekoälyn Tehopaketti – verkkokurssi.

5-osainen, osioiden kesto 35-60 min

Kehitä osaamispääomaasi! Saat kattavan näkemyksen tekoälyn tämän hetken soveltamismahdollisuuksista. Opastamme oman tekoälyprojektin tekemisessä sekä annamme bisnesvinkkejä tekoälyn hyödyntämiseen.

Tämä viisiosainen, kattava kokonaisuus avaa sinulle laajasti tekoälyn soveltamismahdollisuudet liiketoiminnassa. Korkeatasoinen ja laadukas verkkokurssi sinulle, joka haluat tuloksia nopeasti. Et tarvitse teknistä taustaa tai aiempaa osaamista tekoälystä.

Tilaa

Räätälöity

Yrityskohtainen valmennus yrityksen johtajille tai asiantuntijoille

Haluatko johtaa yrityksesi tekoälyn aikakauteen? Mitä tekoälyn hyödyntäminen vaatii? Miten tekoäly muuttaa työn luonnetta?

Tilaa meidät kouluttamaan yrityksesi avainhenkilöt tekoälyn maailmaan. Perehdytään, innostutaan ja onnistutaan yhdessä. Lupaamme ahaa-elämyksiä ja businessvinkkejä. Toteutamme tekoälyprojektin kanssasi suunnittelusta toteutukseen.

Tilaa
Back to top