Ratkaisumme

Johdamme yrityksesi tekoälyaikaan! Koulutamme johdon ja henkilöstön, kartoitamme tekoälyn sovellusmahdollisuudet ja toteutamme tekoälyratkaisun kanssanne suunnittelusta toteutukseen.

Data on arvokasta

Onko teillä paljon dataa, jota ei hyödynnetä? Meillä on ratkaisu suurten datamäärien hyödyntämiseen! Tekoälyn avulla voimme löytää datasta sinulle tietoa, jolla on arvoa liiketoiminnassa. Tekoälysovellukset toimivat hyvin suurella määrällä dataa.

Usein dataa syntyy paljon operatiivisesta toiminnasta, mutta vain pientä osaa datasta käytetään tiedolla johtamiseen. Investoinnit datan keräämiseen ovat turhia, jos informaatiosta ei saada jalostettua ymmärrystä ja näkemystä.

On myös mahdollista rakentaa tekoälytuote ilman omaa dataa ja pystyt silti hyötymään liiketoimintamielessä tekoälystä. Ota yhteyttä, niin me kerromme, kuinka tämä strateginen askel toteutetaan.

Tekoälyn avulla voidaan tehostaa nykytoimintoja tai rakentaa parempia tuotteita

Monet liiketoimintaongelmat ovat toimialariippumattomia. Esimerkiksi työvuorojen suunnittelu kolmivuorotyössä tai työvaiheiden optimointi ovat esimerkkejä, joita voidaan tehostaa tekoälyn avulla. Ohjelmistorobotiikalla (RPA, robotic process automation) voidaan ratkaista monia järjestelmäintegraatioita nopeasti ja edullisesti.

Lisäämällä tuotteisiin ja palveluihin älykkyyttä, saat tuotteista houkuttelevia. Tekoälypohjainen palvelu on tasalaatuista, nopeaa ja virheetöntä. Pystyt tarjoamaan yksilöityjä ja ajantasaisia asiakaskokemuksia tekoälyratkaisujen avulla.

Tekoälyyn pohjautuvien tuotteiden kehittäminen ei myöskään ole niin kallista, kuin ehkä ajattelet sen olevan. Voit myös käyttää kumppaneita, joiden kautta voit hankkia esimerkiksi CE-hyväksytyn tekoälyn ohjelmiston.

Miten pääsen mukaan ja hyödyn tekoälystä?

Tällä hetkellä tekoälyn markkinat ovat avautumassa kovaa vauhtia ja tekoälyn läpimurtoon uskotaan nyt globaalisti. Tekoälyyn liittyvän busineksen globaali liikevaihto kasvaa räjähdysmäisesti seuraavien vuosien aikana.

Suomesta halutaan tehdä tekoälyn soveltamisen kärkimaa. Syksyllä 2017 ministeri Lintilän työryhmä esitti 200 miljoonaa euroa innovaatiorahoitusta tekoälyhankkeisiin vuosille 2018-2020. Tekoälymarkkinat houkuttelevat nyt myös sijoittajia. Visiot rakennetaan viiden vuoden päähän, joten muutos on tässä ja nyt.

Yritysten tulee tehdä seuraavat toimenpiteet ollakseen mukana tässä teollisessa vallankumouksessa:

– AI perusymmärryksen lisääminen

– kehittää asiaosaamista

– luoda AI strategia

– soveltaa käytäntöön toteuttamalla AI tuote/palvelu tai tehostamalla nykyisiä liiketoimintaprosesseja AI:lla

– integroida AI osaksi päätöksenteko- ja johtamisprosesseja.

Ota rohkeasti yhteyttä! Opastamme sinut tekoälyaikakauteen.

Koulutamme

Tekoäly tutuksi

Tekoälyn Starttipaketti – verkkokurssi.

n.55 min

Tuntuuko sinustakin, ettet oikein tiedä, mistä tekoälyssä on kyse? Mitä se tarkoittaa ja miten sitä voidaan hyödyntää? Mistä oikein aloittaisit?

Ainutlaatuinen, noin 55 minuutin mittainen, tiivis paketti tekoälyn tärkeimmistä osa-alueista selkokielisesti kerrottuna. Saat yleiskäsityksen siitä, mitä tekoäly on, miten se toimii ja miten sitä voidaan hyödyntää liiketoiminnassa.

Tilaa

Haltuun

Tekoälyn Tehopaketti – verkkokurssi.

5-osainen, osioiden kesto 35-60 min

Kehitä osaamispääomaasi! Saat kattavan näkemyksen tekoälyn tämän hetken soveltamismahdollisuuksista. Opastamme oman tekoälyprojektin tekemisessä sekä annamme bisnesvinkkejä tekoälyn hyödyntämiseen.

Tämä viisiosainen, kattava kokonaisuus avaa sinulle laajasti tekoälyn soveltamismahdollisuudet liiketoiminnassa. Korkeatasoinen ja laadukas verkkokurssi sinulle, joka haluat tuloksia nopeasti. Et tarvitse teknistä taustaa tai aiempaa osaamista tekoälystä.

Tilaa

Räätälöity

Yrityskohtainen valmennus yrityksen johtajille tai asiantuntijoille

Haluatko johtaa yrityksesi tekoälyn aikakauteen? Mitä tekoälyn hyödyntäminen vaatii? Miten tekoäly muuttaa työn luonnetta?

Tilaa meidät kouluttamaan yrityksesi avainhenkilöt tekoälyn maailmaan. Perehdytään, innostutaan ja onnistutaan yhdessä. Lupaamme ahaa-elämyksiä ja businessvinkkejä. Toteutamme tekoälyprojektin kanssasi suunnittelusta toteutukseen.

Tilaa
Back to top