Ratkaisumme

Koulutamme johdon ja henkilöstön, kartoitamme tekoälyn sovellusmahdollisuudet ja autamme tekoälyratkaisun toteutuksessa.

Data on arvokasta

Onko yrityksellänne paljon dataa, jota ei hyödynnetä? Tekoälyn avulla voidaan löytää datasta tietoa, jolla on arvoa liiketoiminnassa. Usein dataa syntyy paljon operatiivisesta toiminnasta, mutta vain pientä osaa datasta käytetään tiedolla johtamiseen. Investoinnit datan keräämiseen ovat turhia, jos informaatiosta ei saada jalostettua ymmärrystä ja näkemystä.

Tekoälyn avulla voidaan tehostaa nykytoimintoja tai rakentaa parempia tuotteita

Lisäämällä tuotteisiin ja palveluihin älykkyyttä, saat tuotteista houkuttelevia. Tekoälypohjainen palvelu on tasalaatuista, nopeaa ja virheetöntä. Pystyt tarjoamaan yksilöityjä ja ajantasaisia asiakaskokemuksia tekoälyratkaisujen 

 

Koulutamme

Tekoäly tutuksi

Tekoälyn Starttipaketti – verkkokurssi.

n.55 min

Tuntuuko sinustakin, ettet oikein tiedä, mistä tekoälyssä on kyse? Mitä se tarkoittaa ja miten sitä voidaan hyödyntää? Mistä oikein aloittaisit?

Ainutlaatuinen, noin 55 minuutin mittainen, tiivis paketti tekoälyn tärkeimmistä osa-alueista selkokielisesti kerrottuna. Saat yleiskäsityksen siitä, mitä tekoäly on, miten se toimii ja miten sitä voidaan hyödyntää liiketoiminnassa.

Tilaa

Haltuun

Tekoälyn Tehopaketti – verkkokurssi.

5-osainen, osioiden kesto 35-60 min

Kehitä osaamispääomaasi! Saat kattavan näkemyksen tekoälyn tämän hetken soveltamismahdollisuuksista. Opastamme oman tekoälyprojektin tekemisessä sekä annamme bisnesvinkkejä tekoälyn hyödyntämiseen.

Tämä viisiosainen, kattava kokonaisuus avaa sinulle laajasti tekoälyn soveltamismahdollisuudet liiketoiminnassa. Korkeatasoinen ja laadukas verkkokurssi sinulle, joka haluat tuloksia nopeasti. Et tarvitse teknistä taustaa tai aiempaa osaamista tekoälystä.

Tilaa

Räätälöity

Yrityskohtainen valmennus yrityksen johtajille tai asiantuntijoille

Haluatko johtaa yrityksesi tekoälyn aikakauteen? Mitä tekoälyn hyödyntäminen vaatii? Miten tekoäly muuttaa työn luonnetta?

Tilaa meidät kouluttamaan yrityksesi avainhenkilöt tekoälyn maailmaan. Perehdytään, innostutaan ja onnistutaan yhdessä. Lupaamme ahaa-elämyksiä ja businessvinkkejä. Toteutamme tekoälyprojektin kanssasi suunnittelusta toteutukseen.

Tilaa
Back to top