Tekoäly päättää puolestasi – tiesitkö sitä?

Minulla on älypuhelin ja luottokortti. Ostan ruokaa supermarketista ja poikani pelaa padia. Käyn töissä ja käytän terveydenhuollon palveluita.

Miten tämä liittyy tekoälyyn?

Tekoäly vaikuttaa jokapäiväiseen elämääni monin tavoin, koska yritykset hyödyntävät meistä saatavaa tietoa päättäessään palvelun tarjonnasta. Jo nyt olen päivittäin tekemisissä tekoälyyn ja robotiikkaan liittyvien palveluiden kanssa – usein jopa huomaamattani.

Alkukesästä meille syntyi vauva ja loppukesästä muutimme uuteen kotiin. Selasin pitkään oikotie.fi – sivustolta taloja ja lueskelin vauva.fi:sta muiden kesävauvojen kuulumisia. Ei muuten ole sattumaa, että minulle mainostetaan RuutuTV:tä katsoessani lasten vaippoja ja kodinkoneita. Miehelläni pyörii eri mainokset kuin minulla – tietenkin tila-autoja. Mainontaa räätälöidään reaaliaikaisesti ja ohjelmallisesti.

Sanoma Media Finland omistaa kaikki edellä mainitut verkkopalvelut. Muita suomalaisia tekoälyä hyödyntäviä yrityksiä ovat muun muassa S-ryhmä, Kesko, Posti, Alma Media ja Nordea. Ne käyttävät eri koneoppimisen muotoja keräämään ja yhdistämään tietoja minusta lukemattomista eri lähteistä oikea-aikaiseen ja oikeamuotoiseen palveluun.

Tekoäly tuntuu, kuulostaa ja jopa näyttää ihmiseltä!

Mainonnan kohdentaminen sivuhistorian ja paikkatietojen perusteella on vain yksi esimerkki jokapäiväiseen toimintaamme vaikuttavasta tekoälyn soveltamisesta. Myös esimerkiksi terveydenhuollossa, liikenteessä, asiakaspalvelussa, sosiaalisessa mediassa ja pankki-ja vakuutuspalveluissa tekoälyn eri menetelmät keskustelevat kanssamme, tekevät päätöksiä puolestamme ja ohjaavat toimintaamme monin tavoin.

On tärkeää ymmärtää tekoälyn ja koneoppimisen perustiedot, koska ne tulevat väistämättä vaikuttamaan jokapäiväiseen elämäämme. Koneoppimiseen perustuvat, itsenäiset järjestelmät korvaavat monia tehtäviä, joihin aiemmin on tarvittu ihminen. Yritykset ja henkilöt, jotka osaavat ensimmäisten joukossa hyödyntää tekoälyn tuomia mahdollisuuksia, saavuttavat merkittävän kilpailuedun markkinoilla.

– Heidi

Koulutamme

Tekoäly tutuksi

Tekoälyn Starttipaketti – verkkokurssi.

n.55 min

Tuntuuko sinustakin, ettet oikein tiedä, mistä tekoälyssä on kyse? Mitä se tarkoittaa ja miten sitä voidaan hyödyntää? Mistä oikein aloittaisit?

Ainutlaatuinen, noin 55 minuutin mittainen, tiivis paketti tekoälyn tärkeimmistä osa-alueista selkokielisesti kerrottuna. Saat yleiskäsityksen siitä, mitä tekoäly on, miten se toimii ja miten sitä voidaan hyödyntää liiketoiminnassa.

Tilaa

Haltuun

Tekoälyn Tehopaketti – verkkokurssi.

5-osainen, osioiden kesto 35-60 min

Kehitä osaamispääomaasi! Saat kattavan näkemyksen tekoälyn tämän hetken soveltamismahdollisuuksista. Opastamme oman tekoälyprojektin tekemisessä sekä annamme bisnesvinkkejä tekoälyn hyödyntämiseen.

Tämä viisiosainen, kattava kokonaisuus avaa sinulle laajasti tekoälyn soveltamismahdollisuudet liiketoiminnassa. Korkeatasoinen ja laadukas verkkokurssi sinulle, joka haluat tuloksia nopeasti. Et tarvitse teknistä taustaa tai aiempaa osaamista tekoälystä.

Tilaa

Räätälöity

Yrityskohtainen valmennus yrityksen johtajille tai asiantuntijoille

Haluatko johtaa yrityksesi tekoälyn aikakauteen? Mitä tekoälyn hyödyntäminen vaatii? Miten tekoäly muuttaa työn luonnetta?

Tilaa meidät kouluttamaan yrityksesi avainhenkilöt tekoälyn maailmaan. Perehdytään, innostutaan ja onnistutaan yhdessä. Lupaamme ahaa-elämyksiä ja businessvinkkejä. Toteutamme tekoälyprojektin kanssasi suunnittelusta toteutukseen.

Tilaa
Back to top