Tekoälyosaamisella varmistat paikkasi työelämässä

Tuntuuko sinustakin siltä, että et oikein ymmärrä, mistä tekoälyssä on kysymys? Olisi mukava tietää aiheesta enemmän, koska siitä puhutaan niin paljon, mutta et tiedä, mistä aloittaa ja kuinka paljon se vie aikaa.

Tätä samaa pohtii moni muukin ja siksi päätimme auttaa. Kun ymmärrät tekoälyn mahdollisuudet ja saat haltuusi työkalut tekoälyn kehittämiseen ensimmäisten joukossa, olet väistämättä tulevaisuuden menestyjä.

Vältä nämä virheet!

Olemme lähestyneet tätä aihepiiriä useita vuosia sitten ja teimme muutamia virheitä, ennen kuin löysimme oikean lähestymistavan.

1. Aloittaminen akateemisista julkaisuista. VIRHE.

2. Aiheen opiskelun aloittamisen siirtäminen tulevaisuuteen. VIRHE.

3. Neuvon kysyminen yliteoreettisilta ja vaikeaselkoisesti kommunikoivilta ihmisiltä. VIRHE.

Käytimme todella ison tuntimäärän opiskellessamme aihetta lukemalla alan perusteoksia, seuraamalla blogeja ja keskustelufoorumeja, koodaamalla sekä tekemällä “end-to-end” projekteja. Pystymme kertomaan nopeasti ja selkokielisesti oleelliset asiat tekoälystä sekä opastamaan sinua.  Kun kerromme sinulle tärkeimmät asiat, saat ylivoimaisen kilpailuedun työelämässä ja omistat sellaista tietoa, jota 97.0% muista ihmisistä ei tiedä! 

Huomasimme, että tekoälyn keskeiset periaatteet ovat loppujen lopuksi hyvin yksinkertaisia ja järkeenkäypiä. Käymällä vaiheet läpi yksitellen ja avaamalla ne yksinkertaisesti, aluksi hankalalta ja monimutkaiselta tuntuva käsite avautui helposti. Lisäksi tekoälyn eri muotoja tai vaiheitakaan ei ole kovin montaa.

Kehitys tällä alalla menee nopeasti eteenpäin. Tästä junassa on parempi olla nyt mukana!

Mitä siis pitäisi tehdä?

On ajan hukkaa lähteä liikkeelle liian teoreettisesti, koska haluamme saada tuloksia nopeasti. Käytä aikasi yleistajuisiin esityksiin, joiden avulla saat hyvän yleiskuvan tiivistetyssä muodossa.

Tekoälysovellukset ovat jo osa maailmaa, jossa elämme. Kuten aiemmin jo kerroimme, vauhti ei suinkaan ole hidastumassa vaan kiihtymässä. Hyppää siksi mukaan tänään ja tilaa verkkokurssimme, koska tätä teollista vallankumousta ei pysäytä mikään!

Tilaa kurssi tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Koulutamme

Tekoäly tutuksi

Tekoälyn Starttipaketti – verkkokurssi.

n.55 min

Tuntuuko sinustakin, ettet oikein tiedä, mistä tekoälyssä on kyse? Mitä se tarkoittaa ja miten sitä voidaan hyödyntää? Mistä oikein aloittaisit?

Ainutlaatuinen, noin 55 minuutin mittainen, tiivis paketti tekoälyn tärkeimmistä osa-alueista selkokielisesti kerrottuna. Saat yleiskäsityksen siitä, mitä tekoäly on, miten se toimii ja miten sitä voidaan hyödyntää liiketoiminnassa.

Tilaa

Haltuun

Tekoälyn Tehopaketti – verkkokurssi.

5-osainen, osioiden kesto 35-60 min

Kehitä osaamispääomaasi! Saat kattavan näkemyksen tekoälyn tämän hetken soveltamismahdollisuuksista. Opastamme oman tekoälyprojektin tekemisessä sekä annamme bisnesvinkkejä tekoälyn hyödyntämiseen.

Tämä viisiosainen, kattava kokonaisuus avaa sinulle laajasti tekoälyn soveltamismahdollisuudet liiketoiminnassa. Korkeatasoinen ja laadukas verkkokurssi sinulle, joka haluat tuloksia nopeasti. Et tarvitse teknistä taustaa tai aiempaa osaamista tekoälystä.

Tilaa

Räätälöity

Yrityskohtainen valmennus yrityksen johtajille tai asiantuntijoille

Haluatko johtaa yrityksesi tekoälyn aikakauteen? Mitä tekoälyn hyödyntäminen vaatii? Miten tekoäly muuttaa työn luonnetta?

Tilaa meidät kouluttamaan yrityksesi avainhenkilöt tekoälyn maailmaan. Perehdytään, innostutaan ja onnistutaan yhdessä. Lupaamme ahaa-elämyksiä ja businessvinkkejä. Toteutamme tekoälyprojektin kanssasi suunnittelusta toteutukseen.

Tilaa
Back to top