Yritys

Onnistunut tekoälyprojekti vaatii sekä kaupallista että teknistä osaamista. Yritysjohtajien tulee ymmärtää tekoälyn perusperiaatteet ja teknisten asiantuntijoiden tulee ymmärtää hieman liiketoimintaa. Yhteistyöllä saavutetaan parhaat tulokset. Tähän tarpeeseen syntyi AI Optio Oy.

AI Optio Oy tuottaa tekoälyyn liittyvää verkkokoulutusta. Koulutamme yrityksiä ja yhteisöjä ymmärtämään tekoälyä ja tarjoamme ratkaisut tekoälyn hyödyntämiseen liiketoiminnassa. Meillä on vahva osaaminen sekä tekoälystä teknisesti että laaja ymmärrys eri liiketoimintamalleista sekä talousjohtamisesta.

Meitä motivoi uteliaisuus sekä usko tieteeseen ja edistykseen. Yhdistämme teknisen osaamisen ja liiketoiminnan kehittämisen. Tekoäly avaa uudenlaisia toimintamahdollisuuksia. Haluamme vauhdittaa yritysten mahdollisuuksia hyötyä tekoälystä ensimmäisten joukossa. Opastamme tekoälyn maailmaan, osoitamme konkreettiset businesshyödyt ja ratkaisemme haasteita tekoälyn avulla. Tulevaisuuden menestystarinat rakennetaan nyt!

Heidi Kananen

Kauppatieteen sekä yhteiskuntatieteen maisteri ja yrittäjä. 

Monipuolisen koulutustaustan omaava Heidi Kananen on  talousjohtamisen asiantuntija. Heidillä on laaja tausta eri toimialojen liiketoiminnasta sekä johtamisesta.  Hän on toiminut myös yrityssparraajana sekä liikunnan alalla kouluttajana. 

“Tavoitteeni on avata asiakkaalle heidän oma potentiaalinsa tekoälyn hyödyntämiseen liiketoiminnassa sekä osoittaa konkreettiset businesshyödyt. Haluan rohkaista yrittäjiä tekoälyn maailmaan kertomalla ymmärrettävästi, miten tekoälyä voidaan soveltaa. Tekoäly on jo kaikkien saatavilla.” 

+358 40 410 9541

heidi.kananen@aioptio.com

Harri Puolitaival

Diplomi-insinööri ja yrittäjä

Harri Puolitaival on tekoälyn ja koneoppimisen asiantuntija, sähkötekniikan diplomi-insinööri. Harrilla on laaja ”hands-on” tekninen tausta elektroniikkasuunnittelusta sekä vahva ymmärrys bisneksestä ja taloudesta. Hän kommunikoi ymmärrettävästi ja tehokkaasti sekä liiketoiminnan että tekniikan asiantuntijoiden kanssa.

”Ymmärrän oman kokemuksen ja koulutuksen kautta tekoälyn periaatteelliset matemaattiset teoriat. Ohjelmoin itse tekoälypohjaisia sovelluksia. Minua motivoi tiedon jakaminen. On hienoa elää tällaista aikakautta, jolloin olemme saaneet olla todistamassa Internetin syntyä, sekä nyt meneillään olevaa uutta teollista vallankumousta!” 

+358 50 362 0311

harri.puolitaival@aioptio.com

Koulutamme

Tekoäly tutuksi

Tekoälyn Starttipaketti – verkkokurssi.

n.55 min

Tuntuuko sinustakin, ettet oikein tiedä, mistä tekoälyssä on kyse? Mitä se tarkoittaa ja miten sitä voidaan hyödyntää? Mistä oikein aloittaisit?

Ainutlaatuinen, noin 55 minuutin mittainen, tiivis paketti tekoälyn tärkeimmistä osa-alueista selkokielisesti kerrottuna. Saat yleiskäsityksen siitä, mitä tekoäly on, miten se toimii ja miten sitä voidaan hyödyntää liiketoiminnassa.

Tilaa

Haltuun

Tekoälyn Tehopaketti – verkkokurssi.

5-osainen, osioiden kesto 35-60 min

Kehitä osaamispääomaasi! Saat kattavan näkemyksen tekoälyn tämän hetken soveltamismahdollisuuksista. Opastamme oman tekoälyprojektin tekemisessä sekä annamme bisnesvinkkejä tekoälyn hyödyntämiseen.

Tämä viisiosainen, kattava kokonaisuus avaa sinulle laajasti tekoälyn soveltamismahdollisuudet liiketoiminnassa. Korkeatasoinen ja laadukas verkkokurssi sinulle, joka haluat tuloksia nopeasti. Et tarvitse teknistä taustaa tai aiempaa osaamista tekoälystä.

Tilaa

Räätälöity

Yrityskohtainen valmennus yrityksen johtajille tai asiantuntijoille

Haluatko johtaa yrityksesi tekoälyn aikakauteen? Mitä tekoälyn hyödyntäminen vaatii? Miten tekoäly muuttaa työn luonnetta?

Tilaa meidät kouluttamaan yrityksesi avainhenkilöt tekoälyn maailmaan. Perehdytään, innostutaan ja onnistutaan yhdessä. Lupaamme ahaa-elämyksiä ja businessvinkkejä. Toteutamme tekoälyprojektin kanssasi suunnittelusta toteutukseen.

Tilaa
Back to top